ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ "ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891"

30/7/2015  ΩΡΑ 19:00  ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑ
                 ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891

Για μας ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για την ομάδα -σύμβολο αυτής της πόλης.....
Κάναμε χρόνια υπομονή  ώστε να έρθει η στιγμή ,που πάλι όπως παλιά θα τραγουδάμε για το κοκκινόμαυρο και για την υπερηφάνεια να στηρίζουμε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891.

Μετά απο τα πέτρινα χρόνια που έχουμε ζήσει είναι χρέος μας ,να είμαστε δίπλα στην ομάδα δείχνοντας απο πρώτο χέρι στα παιδιά που φοράνε τα κοκκινόμαυρα σε ποιά ομάδα έχουν την τύχη να παίζουν και πως πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ  να σέβονται την ιστορία και τα χρώματα της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ αλλά και τον κόσμο που θα τους στηρίζει και λατρεύει την ομάδα αυτή.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ME ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ...
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .....
ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ,ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...

ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ...

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΝΟRTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891


ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...


Ποιός είπε οτι, οι ασθένειες είναι ανίατες!Και όμως είναι αλήθεια, μάγκες! Θαύματα γίνονται, ακόμα!Σήμερα, δε χρειάζονται πολλές γραμμές για να σε ξαποστείλουμε!Γράφουμε δύο γραμμές, μόνο, ανάλογες του ύψους σου!Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την στιγμή που πρέπει,με την "ευγένεια" που γεύτηκες!

Εμεις κρατήσαμε δυνατά την φλόγα μας για την ομάδα, γιατί πιστεύαμε σε αυτή την στιγμή!!!Πιστεύαμε στην  λευτεριά της ομάδας!!!Οσα χρονια και αν χρειάστηκαν σταθήκαμε όρθιοι και υπηρέτες της αιώνιας Κοκκινομαυρης Ιδεας!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ,ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ,ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Υ.Γ Πρός τη νέα διοίκηση ,όποια και αν είναι, η ομάδα έπιασε πάτο τόσα χρόνια..Το έργο σας, θα κρίνεται στην βάση του απόλυτου μηδέν, που άφησε ο ακατανόμαστος!!!ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ,..Η ΦΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΗ