ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ



Χρέος του συνδέσμου από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, αποτελεί  η στήριξη όλων των τμημάτων  της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε.Με αυτήν την λογική πορευόμαστε. Ο σύνδεσμος λοιπόν, ήταν εκεί και την Δεύτερα στο γήπεδο του Γλαύκου ,στον αγώνα  για την Α1 εσκαή, βοηθώντας με την παρουσία του την ομάδα μπάσκετ της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ  να πετύχει άλλη μια νίκη στη προσπάθεια που γίνετε ώστε η ομάδα να πετύχει την άνοδο της, στις εθνικές κατηγορίες και πάλι.

Με εξαιρετική απόδοση η ομάδα μας,η οποία θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμα πιο άνετα το ντέρμπυ με τον Γλάυκο,ικανοποίησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια. Νέος αγώνας σήμερα 20/11/2013 στο κλειστό της ΑΓΥΙΑΣ απέναντι στο σπόρτινγκ σε εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος (21:00).

Η μεγάλη μάχη όμως είναι εκεί ...
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11/2013 
 ΩΡΑ: 16.00  
ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε -ΑΓΥΙΑ- 
7η Αγωνιστική Volleyleague ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ολυμπιακός 
Άλλη μια μάχη για την παραμονή ,άλλος ένας αγώνας επιβίωσης όπως κάθε ένας στο φετινό πρωτάθλημα.Αντίπαλος ο νταμπλούχος Ελλάδας ολυμπιακός.Δεν μας αφορά το μέγεθος του αντιπάλου,στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.Αφήνουμε στην άκρη το "θέμα Αγγελόπουλου " και συνεχίζουμε για το καλό της ομάδας.Ενδιαφερόμαστε η ομάδα να προχωράει μπροστά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι (παίκτες διοίκηση προπονητές).Ματώστε σε κάθε παιχνίδι για την φανέλα ,για τον κόσμο για το σήμα που εκπροσωπείτε..

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Α1.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο 7ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .  

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ Π.Ο.Κ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ  ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ,ΔΥΝΑΤΟΙ 

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 14.30 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ (ΚΙΛΚΙΣ 79-81)
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ(5 ε) ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 


ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ 


KEEP THE FLAME ALIVE 


NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου