ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

H πραγμάτωση της λαϊκής ρήσης, βρήκε εφαρμογή την Τετάρτη το βράδυ. Μια κοκκινόμαυρη λαοθάλασσα, 3500 φιλάθλων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ξεχύθηκε στους δρόμους. Κάθε λογής ηλικία, όλες οι κοινωνικές τάξεις βγήκαν και διαδηλώσαν ειρηνικά, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μίλαγαν λυσσαλέα για πρόκληση επεισοδίων, στους δρόμους της πόλης μας για την Κοκκινόμαυρη Θεά. Ένωσαν όλοι τις φωνές τους, αρκετοί με δάκρυα στα μάτια, μαζί με τους οργανωμένους της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, φωνάζοντας με απαρραμιλο πάθος για την μοναδική μας αγαπη.3500 αγνοί φίλαθλοι βγηκαν στους δρόμους και απέδειξαν τι σημαίνει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...

Οι μαφιόζικες και γκανγκστερικες ενέργειες, δεν έχουν χώρο δράσης στην Πάτρα. Οι εκφραστές τέτοιων ενεργειών αποτελούν προσβολή και μαύρη κηλίδα στα 120 χρόνια λαμπρής ιστορίας της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο «ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ». Τα κούφια και αστεία λόγια του ΠΡΩΗΝ μεγαλομετόχου περί 40 αλητών και «πρεζακηδων», πήραν την απάντηση τους με τον πιο ηχηρό τρόπο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ…

Η πορεία και το ενθουσιώδες σε παλμό σκηνικό αποτελεί ένα μικρό δείγμα ότι τα πράγματα στη πόλη έχουν αλλάξει. Έγινε σαφές ότι αυτή η μέρα μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της επανάστασης του κοκκινόμαυρου λαού για την αναγέννηση της ομάδας .Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανήκει στον λαό της και μόνο.

Θεωρούμε τον πρωην μεγαλομέτοχο, «PERSONA NON GRATA”.

Απαιτούμε, άμεση απεμπλοκή από τα διοικητικά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΥΓ.1) Ευχαριστούμε, όλους όσους μας συμπαρασταθήκαν την Τετάρτη,. Ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν, για προσωπικούς λόγους, να συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε, για τα μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα . Ειδικότερα, τα τσακάλια της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10, τα αδέρφια μας από ΟΜΟΝΟΙΑ (ΘΥΡΑ 9 ΠΑΤΡΑΣ) και των MONSTERS για την συμμετοχή τους στην πορεία, τα παιδιά από Ηλιούπολη, Λαμία και Προοδευτικής/Τούμπας για τα πανό που σήκωσαν. ΜΑΓΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….

ΥΓ.2) Τα ψέματα τελείωσαν , οι μάσκες έπεσαν... όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμα τον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ είναι συνένοχοι κ θα μας βρουν απέναντι τους.

ΥΓ.3) Από δω κ στο εξής, δεν θα αναφερθούμε ξανά στον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ με τον όρο «μεγαλομέτοχος», ο μόνος ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ στην ιστορία της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ.



Τα παιδιά της γειτονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου