ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ...

Σε μία περίοδο παρατεταμένης παρακμής της ομάδας μας με εμφανή την απουσία δυναμικής και μαζικής οπαδικής ¨φωνής¨ στα  θέματα που αφορούν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ,είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας για να δούμε κάποια στιγμή τα ονειρά μας για αυτόν τον σύλλογο να πραγματοποιούνται .
Η διάσπαση των οργανωμένων οπαδών και η απουσία ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ,ο οποίος θα μάχεται ,θα διεκδικεί και θα έχει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ,αποτελεί μία από τις αιτίες που η αγαπημένη μας ομάδα έχει γίνει έρμαιο τυχαίων παραγόντων και έχει οδηγηθεί στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
Ανακοινώνεται ,ότι τα club οπαδών: REDBLACK,TEDDY BOYS,YOUNG BOYS,APACHE,WEST PATRAS,AGYIA FANS και πρώην μέλη των NAVAJO αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν στην δημιουργία του συνδέσμου ¨ΝORTENOS-PATRAS¨ με στόχο τη συσπείρωση όλων των οπαδών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ,οι οποίοι θα τηρούν τις αρχές του συνδέσμου .
Η δική μας φιλοσοφία είναι απλή:
Εμείς υπηρετούμε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και μόνο αυτή,στο γήπεδο πηγαίνουμε μόνο για το σήμα και το κοκκινόμαυρο χρώμα,χωρίς να εκφράζουμε οποιαδήποτε πολιτική θέση,αφού στον <ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ> θέση έχει μόνο η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε σχέσεις οποιασδήποτε μορφής με τις διοικήσεις είτε της ΠΑΕ ,είτε της ερασιτεχνικής.Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.
Βασικό μας μέλημα αποτελεί η συμβολή μας στη δημιουργία νέας γενιάς οπαδών που θα αγωνιστούν ,όπου και αν  βρεθούν για την εξάπλωση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΙΔΕΑΣ και την επικράτηση του ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
   ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ......
  ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ         ΟΛΑ  ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ….
 ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ   ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ    ΠΡΟΒΟΛΕΣ.ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΣΤΑΖΑΝ…
Η <ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ > ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ….