Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ..ΑCAB

O Σύνδεσμος NUESTRA FAMILIA-NORTENOS PATRAS, θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους του Ηρακλή και ειδικά την "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10", για την ειλικρινή διάθεση της απέναντι στον σύνδεσμο μας και στον κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891.

Στην αναμέτρηση μεταξύ των Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΡΑΚΛΗ, οι σύνδεσμοι οπαδών, αμοιβαία είχαν συμφωνήσει να αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891. Τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πανό, ήταν δέσμευση όλων ότι δεν θα ήταν υβριστικά, αλλά μέσα στο φίλαθλο πνεύμα που οι σύνδεσμοι μας πορεύονται πάντα.

Δυστυχώς, ο υπερβάλλων ζήλος της Αστυνομίας και σίγουρα η παντελής της άγνοια (θέλουμε να πιστεύουμε) για την απλή μας διαμαρτυρία, δεν επέτρεψαν σε κανέναν απο τους 2 συνδέσμους να περάσουν τα πανό διαμαρτυρίας, εντός του γηπέδου. Ας όψεται..

Παρ_όλα αυτά τα τραγελαφικά, που εκτυλίχθηκαν στο Παμπελοποννησιακά Στάδιο, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10" και τους φιλάθλους του "ΗΡΑΚΛΗ", για την συμπαράσταση τους στα προβλήματα της ιστορικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ

NUESTRA FAMILIA-NORTENOS PATRAS...

1 σχόλιο: